ILMAINEN KULJETUS Suomen alueella yli €55 tilauksille

Luomu Jojobaöljy

Regular price €19,90 €19,90 |  Tallenna €0,00 (0% off)
/

Sis. ALV
Jojobaöljy on todellinen ihonhoidon ihmeaine ja erittäin monikäyttöinen öljy. Jojobapensaan siemenistä uutettu hyvin imeytyvä öljy sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sekä pehmentää ja ravitsee ihoa.Jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Se sisältää mm. E- ja B-vitamiineja...
0

Tuotetiedot

Jojobaöljy on todellinen ihonhoidon ihmeaine ja erittäin monikäyttöinen öljy. Jojobapensaan siemenistä uutettu hyvin imeytyvä öljy sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sekä pehmentää ja ravitsee ihoa.

Jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Se sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja (mm. kupari, sinkki, seleeni, jodi, kromi). Öljy on myös antibakteerinen. Sitä voi käyttää niin kasvoille, vartalolle, hiuksille kuin päänahallekin.

Jojobaöljy normalisoi ihon toimintoja ja sopii kaikille ihotyypeille; jopa herkälle vauvan iholle. Jojobaöljyä käytetään myös aknen ja psoriasiksen hoidossa.

Jojobaöljymme on Premium laatuista Golden Jojobaa tarkoittaen, että öljystä ei ole suodatettu pois öljyn luontaista väriä.

Koko

100ml / 3.4 fl oz

INCI

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, TOCOPHEROL * from organic farming

Viimeksi katsotut tuotteet

Luomu Jojobaöljy

Mitä olet etsimässä?

Tilaa Uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista + lähetämme 10% alennuskupongin!

Ostoskori

Finnish
Finnish