ILMAINEN KULJETUS Suomen alueella yli €55 tilauksille

Raaka-aineet

Raaka-aineemme

ALPHA HYDROXY ACID

AHA

Alfa Hydroksi Hapot eli hedelmähapot ovat luonnollisia happoja, joita esiintyy tyypillisesti hedelmissä kuten sitrushedelmissä ja viinirypäleissä tai sokeriruo'ossa. Hedelmähappoja on viittä eri laatua (sitruunahappo, maitohappo, glykolihappo, viinihappo ja omenahappo) ja ne kaikki ovat käytössä Pure=Beautyn Kataja mistissä. . Hedelmähappoja käytetään ihonhoidossa pieninä määrinä ihoa kirkastavan, kuollutta pintasolukkoa kuorivan ja siten ihonsävyä tasoittavan ja silottavan vaikutuksen takia.

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

Arganöljy

Arganöljy puristetaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä. Marokossa arganöljyä kutsutaan “nestemäiseksi kullaksi” johtuen sen erinomaisista hyödyistä. Arganöljy sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Öljyä pidetäänkin loistavana anti-age tuotteena sen uudistavan ja ihoa ravitsevan ja silottavan vaikutuksen takia. Hyvin imeytyvä öljy sopii kuitenkin kaikille ihotyypeille. Arganöljy ei tuki ihohuokosia (komedogeeninen arvo 0) ja sisältää myös tulehdusta hillitseviä komponentteja ja sopii siksi myös akneiholle. Arganöljy sopii erinomaisesti myös hiuksille, joko sellaisenaan kuiviin hiuslatvoihin tai muutama tippa lisättynä hoitoaineeseen.

BETULA PENDULA SAP

Koivunmahla

Koivunmahlamme tulee suomalaisista luomukoivuista. Koivunmahla on täynnä ravintoaineita kuten aminohappoja, vitamiineja, proteiineja sekä ksylitolia eli koivusokeria. Koivunmahla on uskomattoman kosteuttavaa ja pienimolekyylisyyden takia se imeytyy ihoon erittäin hyvin (paremmin kuin vesi). Koivunmahla sisältää ihon supervitamiineja kuten B3 vitamiinia, joka tasoittaa ihon sävyä ja parantaa sen kuntoa sekä kirkastavaa ja soluaineenvaihduntaa kiihdyttävää C-vitamiinia. Mahla sisältää myös tulehdusta vähentäviä ainesosia ja siksi sopii myös ärtyneelle/herkälle iholle. Voi auttaa myös akneen ja ekseemaan.

BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA NILOTICA)

Nilotica karitevoi

Karitevoimme on harvinaista itäafrikkalaista Shea Nilotica -lajia Pohjois-Ugandasta. Länsiafrikkalaisiin karitevoihin verrattuna Nilotica karitevoi on voidemaisen pehmeää sekä hyvin levittyvää ja sitä pidetäänkin ns. "luksus" karitevoina. Ainutlaatuisen koostumuksensa ja hyvän levittyvyytensä vuoksi se on mainio ja monikäyttöinen ihonhoitotuote koko perheelle. Shea Nilotica sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (erityisesti Omega 9) sekä A, E, F ja K vitamiineja. Se sisältää lisäksi runsaasti tulehduksia ehkäiseviä komponentteja ja soveltuu sen vuoksi erinomaisesti etenkin kuivalle ja atooppiselle iholle. Nilotica karitevoi sopii mainioisti kasvoille, käsille, huulille ja erityisesti vartalon kuiviin paikkoihin kuten kantapäihin, kynsinauhoihin, jalkoihin jne. Antiseptisten vaikutusten takia sopii myös hoitamaan pieniä naarmuja, haavoja ja nirhaumia sekä hyönteisten puremia.

DAUCUS CAROTA SATIVA OIL

Porkkanaöljy

Porkkanaöljymme valmistetaan liottamalla luomuporkkanoita auringonkukkaöljyssä. Porkkanaöljy sisältää A, B, C, D, E ja F vitamiineja sekä beetakaroteenia. Juuri beetakaroteeni antaa oranssihtavan sävyn öljylle. Vitamiinien ja beetakaroteenin ansiosta porkkanaöljy on loistava anti-age öljy, joka suojaa, uudistaa ja ravitsee ihoa. Öljy myös edesauttaa ruskettumista ja antaa kauniin hehkun iholle.

GARDENIA TAHITENSIS OIL

Monoiöljy

Monoiöljy valmistetaan perinteisesti uittamalla tahitilaisia Tiaré-kukkia kookosöljyssä. Monoiöljyä sanotaan myös ”Tahitin naisten kauneuden salaisuudeksi”. Monoiöljy sopii monipuolisuudessaan niin kasvojen kuin vartalon iholle sekä hiusten hoitoon ja hierontaöljyksi. Monoilla on loistavan kosteuttavuutensa lisäksi myös ihoa uudistava, korjaava ja rauhoittava vaikutus. Sitä käytetään usein mm. after sun -tuotteissa rauhoittamaan auringon polttamaa ihoa.

HYALURONIC ACID

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo eli hyaluronaani (Hyaluronic Acid) on luonnollinen aine, jota löytyy ihon soluväliaineesta. Ihomme tuottaa tätä ainetta itse mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä jopa 1000x määrän nestettä ja on sen vuoksi loistava ihon kosteuttaja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hyaluronihapon ansiosta iho näyttää täyteläisemmältä (pienet juonteet tasoittuvat), sileämmältä ja nuoremmalta.

INONOTUS OBLIQUUS EXTRACT

Pakuri

Pakurikääpä on lahottajasieni, joka kasvaa erityisesti koivuissa. Pakurilla on monia terveyshyötyjä ja sitä onkin käytetty jo satoja vuosia kansanlääkinnässä moniin eri vaivoihin. Pakuri on yksi eniten antioksidantteja sisältävista ruoka-aineista maailmassa. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja. Pakuri sisältää myös betuliinia, joka taistelee tehokkaasti infektioita vastaan vähentäen tulehdusta. Betuliini stimuloi myös terveiden ihosolujen tuotantoa.

JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT WATER

Katajanmarjavesi

Katajanmarjavedellä on kosteuttava, puhdistava ja antiseptinen vaikutus. Se on hyödyllinen etenkin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, tukkeutuneille ihohuokosille, tulehtuneelle/akneiholle. Katajavesi sisältää mm. A, C ja E-vitamiineja, joilla on kirkastava ja uudistava vaikutus iholle.

PREBIOTICS

Prebiootit

Prebiootit ovat probioottien ravintoa. Probiootit ovat ihollamme eläviä hyviä bakteereja, jotka pitävät ihomme terveenä ja tasapainoisena. Kaikkien iho hyötyy prebiooteista mutta etenkin ongelma- ja herkkäihoisten ihonhoidossa prebiootit ovat tärkeitä - ne suojaavat ja vahvistavat ihoa.

RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Risiiniöljy

Risiiniöljy on kasviöljy, jota saadaan puristamalla risiinikasvin papumaisista siemenistä. Erittäin ravinnerikas risiiniöljy sisältää proteiinin lisäksi paljon erilaisia rasvahappoja, erityisen paljon (n. 90%) harvinaista omega-9-rasvahappoihin kuuluvaa risinoleiinihappoa sekä E-vitamiinia, jotka parantavat kosteuden säilymistä ihossa, ovat apuna ihon hapensaannissa ja parantavat ihon hiussuoniston verenkiertoa. Suuren proteiinipitoisuutensa ansiosta risiiniöljyä on perinteisesti käytetty hiusten, ripsien, kynsien ja jopa parran ja viiksien vahvistamiseen. Säännöllisesti käytettynä öljy tuuheuttaa ja pidentää ripsiä luonnollisesti.

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER

Ruusuvesi

Ruusuvedellä on kosteuttava, rauhoittava ja ihon punaisuutta vähentävä vaikutus. Tämä mieto kukkavesi sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkälle ja esim. couperosa tai rosacea iholle. Antioksidanttinen ruusuvesi sopii hyvin myös ikääntyvälle iholle ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

SIMMONDSIA CHINESIS SEED OIL

Jojobaöljy

Jojobapensaan siemenistä uutettu hyvin imeytyvä öljy sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sekä pehmentää ja ravitsee ihoa. Jojobaöljy muistuttaa koostumukseltaan ihon omaa talia, joten se sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle vauvan iholle. Jojobaöljy sisältää E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja (mm. kupari, sinkki, seleeni, jodi, kromi). Antibakteerinen öljy normalisoi ihon toimintoja ja sopii myös aknen ja psoriaksen hoitoon. Monikäyttöinen öljy sopii niin kasvoille, vartalolle, päänahalle kuin hiuksille.

What are you looking for?

Tilaa Uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista + lähetämme 10% alennuskupongin!

Ostoskori

FI
FI